Helytartó vagy Vezető?

 

Helytartó vagy Vezető?

 

Mert ez a kérdés manapság. A jövő évi választás – így alakult történelmileg – erről a két lehetőségről fog szólni: Vezetőt vagy Helytartót akarunk? De ez a két lehetőség, két utat is takar. Az egyik az Élet útja a másik a halál útja. Ahogy egykoron az apostoli atyák idején. Didakhé: I,1: “Két út van, egy az életé, egy halálé, a két út között pedig nagy különbség van.

Mi, akik itt élünk a Kárpát-medencében és magyarnak nevezzük magunkat, e két lehetőség közül fogunk választani – mindenképpen. Sok honfitársam abban a hiszemben él, hogy el lehet játszadozni jövőre is a szavazattal. Azt hiszik sokan, hogy nincs is igazi tétje a jövő évi csatának. Büntetni akarnak, mert egy kiszavazó Való-Világ show-ként fogják fel.

Pedig a két út közül fogunk választani. Ők is, ahogy mi mindnyájan.

Élet vagy Halál

A mostani utunk minden hepehupával együtt is az Életről szól. A gyermek születése a jövő élete. A családok felemelése, a társadalom, a nemzet alapsejtjének támogatása, megerősítése. A férfi, férfi, a nő, nő maradjon. A valódi szólásszabadság, a valódi önszerveződés. A határok megvédve, a belső rend elfogadható. Épülnek és megújulnak a kórházak, az utak. Az ország halad.

A választható út pedig ez: Bizonytalanság, megnyitandó határok, az idegen tőke letarolja a köztulajdont. A munkanélküliség az egekbe szökik. Egy éven belül összeomlik az államháztartás. A paráznaságot és a szexuális aberrációkat ráerőltetik a gyermekekre. Párhuzamosan ezzel megszűnik minden családtámogatás. Nem lesz CSOK, nem lesz adóvisszatérítés, Százezernyi migráns betelepítése, főleg Nyugatról kvótaként, amit majd évről évre megemelnek. A Nyugati árszínvonalat elérő közszolgáltatási díjak, miközben millión felül fognak segélyekből tengődni. A végrehajtók gyakorlatilag szabad kezet kapnak majd. Ismét tömeges kilakoltatások lesznek. Mondom: tömeges kilakoltatások, szegényházakkal. A kábítószeresek majd ott lézengenek a köztereken, mert “szabadság” lesz. Egekben az alkoholizmus, az öngyilkosságok és a maradék értékes munkaerőt is elszívja majd a döglődő Nyugat, hogy az ott meg nem született gyermekek munkáját elvégezzék, persze alacsony bérekért. A pedofilok meg pártot alapítanak. A külpolitikájukat pedig egyetlen szóban össze lehet foglalni: Hazaárulás. Immár 1918 óta! Tehát ez a Halál útja.

Két erőtér van. Az egyik bázisa a választók akarata. Ezért számon is kérhető. Ez az Orbán Viktor fémjelezte erőtér. Neki eredményeket kell elérnie, fejlesztenie kell. Ha nem érzi a közember a javulást elveszti a hatalma bázisát.

A másik erőtér – ez ugye a Gyurcsány-Apró klán – forrása idegenben van. Ez az erőtér nem a választókra támaszkodik, hanem egy nemzetközi ideológiai-pénzügyi-tőkekoncentráció eszköztárára. Eszközük a befolyásolás, a megtévesztés, a médián és a tőke kezében lévő közösségi hálón gyakorolható irányítás. Programjuk nincs, fejleszteni nem is akarnak. Számonkérés pedig? 🙂 Ne vicceljünk kérem! Hogy lehetne számonkérni Gyurcsányt, amikor nem is lesz választott vezető? Ráadásul erejük forrása nem a választó. És még egy adalék ehhez: 2002-ben ez a brigád már bemutatkozott egyszer. A pénztárban talált zsozsó kisebbik részét kilökték a tömegek közé – akik simán benyelték, hogy ez mily nagyszerű vezetés – majd egy éven belül megkezdték a társadalom lebontását. Onnantól kezdve úsztak a hazudozásban, a rablásban. Miközben szakértőnek (SZDSZ!) hazudták magukat, kiderült, hogy az ég adta világon semmihez sem értenek.

Vagyis már akkor is pontosan úgy viselkedett a Gyurcsány neve fémjelezte erőtér, mint egy Helytartótanács a magyar Burg-ban.

A két szellemi Út

Ez ugyanakkor két szellemi irány is. A mai, a most működő az önállóság szelleme, a független gondolkodás szellemisége. A gyurcsányi a szolgai gondolkodás szellemisége, a cselédsors világa.

A legtöbben, akik csapdába estek az „ellenzékiség” hamis álma által, nem is sejtik, mekkora gödörbe csalogatják őket. Azt hiszik, hogy ami most van, az jár mindenkinek és bárki is vezet, ez meg lesz. Bizony nem!

Ezek a viszonyok, ennek a kormányzatnak az eredményei és csak addig tartanak, amíg ez a kormányzati szellemiség hatalmon van.

Ha a Helytartó kerülne hatalomra, ez nem lesz. Mert a Helytartó mást, idegen érdeket képvisel. Ezért is hely tartó. A valódi Uralkodót képviselő személy, akinek az érdekeit képviseli a meghódított tartományban. Ennek a viszonynak a szellemiségét nevezzük provinciálisnak. Azért, mert az egykori Róma birodalmában a tartományok neve volt a provincia. A rómaiak ugyanis rájöttek arra, hogy nem elég katonailag meghódítani egy tartományt, a tartós uralomhoz a szellemi teret is meg kell hódítani. Ezért hozták létre a provinciákban a római élet és gondolkodás másolatait. (Ezt a mintát követik mind a mai napig a gyarmatosító hatalmak.) Ennek a leképeződése volt hazánkban az SZDSZ jelentette szellemi holdudvar. S ezért olyan lapos a hazai értelmiség világa. Egy másolat világ csupán. S vajon jó volt ez nekik? Rövid távon igen, annak látszott. Legalábbis a vezető rétegnek. Viszont ez a köznépnek szolgaságot jelentett, hiszen elveszítették eredendő szabadságukat. Hosszú távon pedig a tartomány bukását jelentette, mivel Róma erejétől függtek. Amint Róma megrogyott, összeomlottak a tartományok is.

Ez a mai helyzetre is igaz. Azzal a különbséggel, hogy nem egy személy ma az idegen Uralkodó, hanem egy rozzant ideológiai erőteret képviselő politikai-gazdasági csoportosulás. Lássunk tisztán: akiket a könnyebbség kedvéért brüsszelitáknak vagy liberál-bolsevikoknak hívunk egy sajátos elegye a félművelt, de akarnok vulgármarxistáknak és a pszichopata spekulánsoknak. Ezek az un. “értelmiségiek”, akik legfőbb jellemzője, hogy semmi kapcsolatuk sincs már a valósággal. Nem egyszerűen nemzetek feletti tőkében hisznek, hanem az emberek feletti tőkében. Ezért gyűlölik az Istent, az erkölcsöt, a tisztességet, a munkát, a parasztot, a nemzetet, a szépet, a jót, az igazat. Ezért akarnak egy Európa Birodalmat létrehozni. Bár ehhez épp a legfontosabbak hiányzanak: az emberek, a jövőt jelentő gyermekek.

Miért nem sikerülhet? Mert nincs szellemi tőke mögöttük. A hazai Helytartó „serege” hű mintája azoknak, akiket szolgálni igyekszik és akiktől függ. Hitvány, semmirevaló, tehetségtelen, középszerű és kicsinyes akarnokok. A sors, a történelem fintora, hogy a 12. században induló társadalmi réteg – az értelmiség –, akik a 14. század során a felemelkedő kamatszedő pénzoligarchák szolgálatába szegődtek, hogy megvalósíthassák világmegváltó gondolataikat, sok száz évnyi harc és rombolás után, mikor épp elérnék az áhított világhatalmat, a végső dicsőséget, hogy Isten helyett Istent játszhassanak, nos, épp ekkorra annyira kiüresedtek és szellemileg leépültek, hogy a cél előtt fognak összerogyni.

No, ehhez akarnak téged „ellenzéki” honfitársam statisztának a Helytartó emberei. Ehhez és csak ehhez van szükség terád. És ebből egy nagyon fontos gondolat következik mindannyiunk számára.

Ma nincs értelme a szétválasztásnak. A szétválasztás, a megosztás igazi diabólikus tevékenység. Valamennyiünk személyes és családi érdeke azt kívánja, hogy egy nemzetnek egységes vezetése legyen. Olyan méretű és veszélyességű folyamatok tartanak felénk, amiket nem lehetséges politikai cirkuszokkal a háttérben megoldani. És ez a vezetés önálló gondolkodású kell legyen. Az önállóságnak az értéke az aranyéval és a tiszta gyémántéval lesz egyenértékű. Ma és a jövőben főként a valódi vízválasztó vonal már nem ideológiák és hitvallások között van, hanem az önállóság vagy szolgaság között. Jobb vagy bal, globális vagy lokális liberális vagy konzervatív, hamis fogalmak, a múlt árnyai. Mivel a Nyugat előttünk jár pár évtizeddel, meg van az a szerencsénk, hogy láthatjuk mi vár ránk azon az úton. Ők ugyanis elérkeztek utuk végéhez. Bármennyi pénzük is van (de tényleg, nekik van pénzük vagy egy arctalan, nemzetek feletti tőkecsoportosulásnak?), nincs gyermek, azaz nincs jövő. A népesedési háborút elvesztették. Idegen népességgel a sajátot nem lehet pótolni és az USA-t sem lehet lemásolni. Az idegen népesség idegen szándékokat követ, s ezt még csak nem is titkolják. De a saját népességük sem valami fényes már. A múlt dicsőségéből élnek még, s ez téveszt meg sokakat. Ez a halál útja. S mivel az egész Nyugat kiüresedett és elveszítette belső erejét, jó eséllyel számolnunk kell az összeroskadásuk hatásaival. De ez most még a jövő.

Most a döntésünkre kell figyelni. Mert nem mindegy még egy egyszerű x behúzása sem. Hiába van nyolcmillió szavazó, s gondolnánk, hogy az az egy mit sem számít. Ezzel az egy x-el utat választunk majd jövőre. Személyesen is. Nem pusztán a megválasztandó személyt kell nézni, hanem ezt a mögöttes tartalmat. Helytartót vagy vezetőt akarunk a kormánykerék mögött látni?

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük